Opdrachtgevers

De Jongens van de Witt heeft de afgelopen jaren niet stil gezeten en weet als geen ander wat er komt kijken bij de zoektocht naar getalenteerde medewerkers. Wij geloven dat het succes van een organisatie wordt bepaald door het succes van de mensen die er werken. 

Het schip is zo sterk als zijn bemanning

U wilt dat uw organisatie wendbaar blijft en in staat is om de continuïteit te waarborgen. Daarvoor heeft u blije en gedreven werknemers nodig die elke dag opnieuw hun talenten inzetten voor het succes van uw organisatie. 

De Jongens van de Witt kan uw organisatie helpen om op volle vaart uw doelen en ambities te bereiken, of u voor een dag, een week of een maand versterking nodig heeft, voor bepaalde of onbepaalde tijd; wij zijn uw partner!

Onze aanpak is inspirerend en positief, de focus ligt op veiligheid, het potentieel en duurzame inzetbaarheid. 

De Jongens van de Witt B.V. is een NBBU gecertificeerd uitzendbureau, d.w.z. dat wij aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Wij voldoen aan alle financiële en administratieve criteria waaraan een bonafide uitzendbureau wettelijk dient te voldoen. Voor u dus een extra waarborg voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Onze Jongens zijn standaard uitgerust met een geldig VCA certificaat en overige benodigde certificaten, daar waar nodig kunnen wij een VOG verstrekken. Ook hebben onze Jongens de beschikking over de benodigde PBM’s.

De ontwikkeling en aanwas van menselijk kapitaal is van cruciaal belang voor hoe sterk uw schip is!

Wij zijn in staat uw organisatie sterker te maken door samen een route uit te zetten, of dit nu gaat om het leveren van professionals, het werven ervan of het uitvoeren van consultancy opdrachten. Wij weten wat ervoor nodig is om het juiste talent aan te trekken, te herkennen, te ontwikkelen en in te zetten. Wij kunnen u adviseren en/of ondersteunen bij dit proces.

Wilt u geïnspireerd raken door ons verhaal en overtuigd raken van onze oplossingen, bel voor een vrijblijvend adviesgesprek bij een knapperend haardvuur. De koffie staat klaar!