Wil je verder dromen?

Opnieuw zoeken

Zien

Pijpfitter / Lasser

Vacature Pijpfitter / Lasser

Voor één van onze opdrachtgevers gevestigd te Pernis, een flexibel, wereldwijd georiënteerd scheepsreparatiebedrijf die 24/7 service biedt, zijn we op zoek naar een zelfstandig werkende Pijpfitter / Lasser. Met ervaren technici voeren zij reparaties uit aan boord, in de haven, tijdens de vaart of in de werkplaats. Waar ter wereld ook de service gewenst is, onze opdrachtgever kan vanuit de goed uitgeruste werkplaats alle voorbereidingen treffen om de reparaties zo goed mogelijk uit te voeren.

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een consortium van bedrijven die gezamenlijk bekend staan als een wereldwijde dienstverlener. Door gebruik te maken van gecombineerde kennis en kracht binnen de 5 partnerbedrijven is deze opdrachtgever in staat om een ‘total solution’ aan te bieden en zo haar opdrachtgevers volledig te ontzorgen. Door deze  bijzondere samenwerking is onze opdrachtgever in staat om reparatie en service ter plaatse te bieden, inclusief installatie, balancering, inbedrijfsstelling en hoogwaardige (werkplaats)reparaties zowel aan land als op het water. Wil je ook graag deel uitmaken van een snel groeiende organisatie die uniek is in haar vakgebied?

Ter versterking van het team zijn we op zoek naar een zelfstandig werkende Pijpfitter / Lasser die op locatie zelfstandig kan inmeten, fitten en in staat is om op juiste wijze het leidingwerk te lassen. Je hebt een groot  verantwoordelijkheidsgevoel, je bent flexibel en betrouwbaar. Het betreft een veelzijdige baan in een professionele, service gerichte en dynamische omgeving. Je komt terecht in een team van professionele mensen met passie voor hun vak. Samen werken aan een optimale dienstverlening is voor de opdrachtgevers het ultieme doel!

Taken & verantwoordelijkheden

-Zelfstandig alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren zoals; inmeten, fitten en leidingwerk lassen;

-Je werkt servicegericht en levert kwaliteit binnen de afgesproken tijd;

-Je hebt veel ervaring met het lezen van tekeningen en schetsen.

Functie eisen

-Je bent in het bezit van gekwalificeerde /gecertificeerde lasprocessen, proces 111, 138-136 en eventueel 141;

-Je hebt aantoonbare en relevante werkervaring in een vergelijkbare werkomgeving;

-Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B(E )en bij voorkeur een VCA certificaat;

-Je bent flexibel in werktijden, geen 9 – 5 mentaliteit;

-Je bent proactief, gedreven, enthousiast en resultaat- en klantgericht;

-Je bent bereid (periodiek) scholing te volgen;

-Reisbereidheid en fulltime beschikbaarheid zijn vanzelfsprekend.

Wij bieden jou

Een uitdagende, veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid in een servicegerichte en snel groeiende organisatie. Een team met enthousiaste en gedreven collega’s in een no-nonsense werkomgeving. Jouw ontwikkeling en inzetbaarheid is erg belangrijk voor deze organisatie en daar willen ze graag in investeren; een markt conform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en pensioen maakt hier onderdeel van uit.

Geïnteresseerd?

Mail je cv voorzien van korte motivatie t.a.v. Annemarie de Jong naar:

Mail: annemarie@jongensvandewitt.nl

Aanvullende informatie?

Tel: 010-555 51 96

Ik wil solliciteren

Ja, ik geef toestemming aan De Jongens van de Witt om mijn gegevens te gebruiken voor interne doeleinden.

* Verplichte velden

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op