Professionals

De Jongens van de Witt wil jou inspireren om je jongensdroom op werkgebied na te jagen.

Als je je goed voelt in je werk, vol energie zit, bevlogen bent en er ruimte is voor talentontwikkeling, maak je als persoon pas echt stappen. Maar is er bij jouw huidige werkgever wel een klimaat dat bevlogenheid en talentontwikkeling bevordert? 

Voel je je wel uitgedaagd om al je talenten in te zetten en je te ontwikkelen? Of ben je stiekem nog steeds zoekende naar die ene droombaan? Zou je diep in je hart een carrière switch willen maken maar je weet niet hoe?

Laat je dan door De Jongens van de Witt inspireren en begeleiden. Wij weten als geen ander hoe het is om je jongensdroom na te jagen.

Mocht je jouw koers nog niet scherp op het netvlies hebben, geen probleem. Of je nu aan het begin staat van je eerste job, meer in het midden van je carrière bent of al richting je pensioen gaat, ga met ons het gesprek aan. De Jongens van de Witt heeft alles in huis om je te inspireren en te ondersteunen in je uitdaging.

Stel jezelf eens de volgende 3 vragen:

  • Hoe ziet mijn huidige baan er over 5 tot 10 jaar uit?
  • Waar kom ik ’s morgens mijn bed voor uit, wat motiveert mij?
  • Wat was ook alweer mijn jongensdroom?

Dromen is een werkwoord. Durven ook. Durf je samen met ons aan je jongensdroom te werken? Voldoe je aan onze ‘niet lullen maar poetsen’, de ‘klauwen uit de mouwen’ en de ‘op ons kun je bouwen’ mentaliteit?

Dan wil De Jongens van de Witt jou graag ontmoeten!!

Ben je net zo nieuwsgierig naar ons verhaal als wij naar dat van jou? Wil je geïnspireerd raken door onze jongensdroom? Mail ons jouw droom of maak een afspraak; de koffie staat voor je klaar!