Wil je verder dromen?

Opnieuw zoeken

Zoeken

Service monteur verhuur/infra machines

Service Monteur

Voor één van onze opdrachtgevers, een snel groeiende organisatie die gespecialiseerd is in onderhoud en reparatie van verhuur- en infra machines, zijn we op zoek naar een ervaren en enthousiaste Service Monteur voor de locatie Pernis. Zowel op locatie als in de professioneel uitgeruste werkplaats kunnen de monteurs alle voorkomende reparaties uitvoeren aan diverse equipment zoals generatoren, lichtmasten en graafmachines.

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een consortium van bedrijven die gezamenlijk bekend staan als een wereldwijde dienstverlener. Door gebruik te maken van gecombineerde kennis en kracht binnen de 5 partnerbedrijven is deze opdrachtgever in staat om een ‘total solution’ aan te bieden en zo haar opdrachtgevers volledig te ontzorgen. Door deze  bijzondere samenwerking is onze opdrachtgever in staat om reparatie en service ter plaatse te bieden, inclusief installatie, balancering, inbedrijfsstelling en hoogwaardige (werkplaats)reparaties zowel aan land als op het water. Wil je ook graag deel uitmaken van een snel groeiende organisatie die uniek is in haar vakgebied?

Ter versterking van het team zijn we op zoek naar een gedreven en flexibele Service Monteur voor wie het een uitdaging is om systematisch storingen op te zoeken in zowel de werkplaats als op locatie. Je komt terecht in een team van professionele mensen met passie voor hun vak. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je bent flexibel en betrouwbaar. Samen werken aan een optimale dienstverlening voor de opdrachtgevers.

Als Service Monteur werk je mee aan het onderhouden van het equipment / machinepark van onze opdrachtgevers. Denk hierbij aan hoogwerkers, liften, infra en alle overige machines. Het is een veelzijdige baan in een professionele, service gerichte en dynamische omgeving.

Taken & verantwoordelijkheden

-Opsporen en verhelpen van storingen;

-Onderhoud en reparatie aan machines zowel mechanisch als elektronisch;

-Inspecties en keuringen uitvoeren;

-Modificaties en advies m.b.t. te repareren machines;

-Aansluiten en in bedrijf stellen machines.

Functie eisen

-Afgeronde technische opleiding bij voorkeur richting motorvoertuigentechniek;

-Je hebt aantoonbare werkervaring in een relevante werkomgeving op het gebied van o.a. hydrauliek

en elektrotechniek (NEN 3140);

-Je beschikt over een geldig rijbewijs B/E en bij voorkeur een VCA Basisveiligheid certificaat;

-Je bent flexibel in werktijden en bereidt om de 24/7 servicedienst te verrichten, welke op

routinebasis wordt ingeroosterd;

-Je bent proactief, resultaat- en klantgericht;

-Je bent bereid (periodiek) scholing te volgen.

Wij bieden jou

Een uitdagende, veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid in een servicegerichte en snel groeiende organisatie. Een team met enthousiaste en gedreven collega’s in een no-nonsense werkomgeving. Jouw ontwikkeling en inzetbaarheid is erg belangrijk voor deze organisatie en daar willen ze graag in investeren; een markt conform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en pensioen maakt hier onderdeel van uit.

Geïnteresseerd?

Mail je cv voorzien van korte motivatie t.a.v. Annemarie de Jong naar:

Mail: annemarie@jongensvandewitt.nl

Aanvullende informatie?

Tel: 010-555 51 96

 

 

Ik wil solliciteren

Ja, ik geef toestemming aan De Jongens van de Witt om mijn gegevens te gebruiken voor interne doeleinden.

* Verplichte velden

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op