Traineeships

Sta je aan het begin van je carrière of meer in het midden? Staat jouw koers nog niet scherp op je netvlies? Geen probleem!

De Jongens van de Witt heeft alles in huis om je te inspireren en te ondersteunen in je avontuur. Grijp de kans om het roer om te gooien en die ene droombaan na te jagen of jezelf in je huidige functie te versterken; ontwikkel je talenten aan de hand van een traineeship.

Wat is een traineeship?

Een traineeship stelt je in staat om een professional te worden in je huidige functie of in het werkgebied waar je al stiekem langer van droomt. Naast het bekleden van een volwaardige functie, volg je ook een opleidingsprogramma, bestaande uit kennis- en vaardigheidstrainingen. De inhoud van de opleiding/projecten/opdrachten is afhankelijk van het doel van het traineeship.

Om in aanmerking te komen voor een traineeship zul je aan een specifiek traineeprofiel moeten voldoen. 

Een traineeship van De Jongens van de Witt biedt:

  • Starters de kans zich te ontwikkelen
  • Ambitieuze kandidaten de mogelijkheid tot een carrière switch
  • Opdrachtgevers de kans (nieuw) talent op te leiden en aan te trekken

Het doel van een traineeship is om de trainee op te leiden en te ontwikkelen tot een echte professional in zijn of haar werkgebied. Het traineeship is een wederzijdse investering: het bedrijf investeert in jou én andersom! 

Wil je steviger in je schoenen staan? Wil je je talenten beter benutten? Wil je je droom najagen? Of wilt u uw organisatie voorzien van ‘nieuw’ talent?

Onze missie is het ontwikkelen van (verborgen) talent en dit talent te verbinden met de juiste werkgever!

Je behoudt je voorsprong op de markt alleen als je als mens, team en organisatie gedreven blijft om te leren en te ontwikkelen. 

Medewerkers die in hun kracht zitten presteren beter, krijgen meer vertrouwen in hun eigen kunnen en gaan makkelijker mee in veranderingen. Ook heeft het een positieve invloed op hun bevlogenheid en ziekteverzuim. Een klassieke win-winsituatie. 

De Jongens van de Witt kan jou helpen om op volle vaart jouw doelen en ambities te bereiken. Wij zijn nieuwsgierig naar je droom! Ben je benieuwd naar ons verhaal en onze oplossingen? Onder het genot van een goede kop koffie vertellen wij je graag meer!