Wil je verder dromen?

Opnieuw zoeken

Klaarspelen

Onderhoudstechnicus E & I

Vacature Onderhoudstechnicus E & I

Voor één van onze opdrachtgevers, gevestigd is in het Rotterdamse havengebied; de grootste haven van Europa, zijn we op zoek naar een zelfstandige en ervaren Onderhoudstechnicus op het gebied van E & I. Kwaliteit en service staat zeer hoog in het vaandel binnen dit bedrijf, dit willen we blijven waarborgen met goed getrainde mensen met een flexibele instelling.

Dit bedrijf kent een informele werksfeer met een no-nonsense mentaliteit. Naast het bouwen van een elektrische installatie kan men tevens het onderhoud, de kalibratie en de reparatie uitvoeren aan de installatie uitvoeren, het team is bekwaam in alle elektrische aspecten van een installatie. Er wordt niet alleen in de havenregio’s geopereerd, het zeer ervaren en flexibele team kan 24/7 wereldwijd haar werkzaamheden op locatie uitvoeren.

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een consortium van bedrijven die gezamenlijk bekend staan als een wereldwijde dienstverlener. Door gebruik te maken van gecombineerde kennis en kracht binnen de 5 partnerbedrijven is deze opdrachtgever in staat om een ‘total solution’ aan te bieden en zo haar opdrachtgevers volledig te ontzorgen. Door deze  bijzondere samenwerking is onze opdrachtgever in staat om reparatie en service ter plaatse te bieden, inclusief installatie, balancering, inbedrijfsstelling en hoogwaardige (werkplaats)reparaties zowel aan land als op het water.

Ter versterking van het team zijn we op zoek naar een gedreven en flexibele Onderhoudsmonteur E & I. In deze functie werk je van maandag t/m vrijdag in een 2-ploegendienst op locatie van één van  de klanten van onze opdrachtgever. Deze onafhankelijke smeermiddelmenger voor maritieme klanten  en automerken is gevestigd te Dordrecht en levert hoogwaardige en goed presterende smeermiddelen aan oliemajors, merkeigenaren en distributeurs. Als Onderhoudstechnicus E & I ben je verantwoordelijk voor het correctieve en preventieve onderhoud. Na een gedegen inwerkperiode zal je als Onderhoudstechnicus E & I periodiek meedraaien in de storingsdienst waarbij je storingen zal oplossen. Het betreft een veelzijdige baan in een professionele, service gerichte en dynamische omgeving.

Taken & verantwoordelijkheden

 • Het zelfstandig uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden;
 • Naast de uitvoering van correctief en preventief onderhoud maak je onderdeel uit van de storingsdienst waar je periodiek wordt ingedeeld;
 • Je lokaliseert storingen aan installaties en systemen en verhelpt deze;
 • Je weet signalen op de juiste wijze te rapporteren;
 • Het registeren van werkzaamheden in service rapportages.

Functie eisen

 • Een afgeronde MBO opleiding richting elektrotechniek;
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van vakgerichte cursussen of opleidingen;
 • Je hebt aantoonbare en relevante werkervaring als onderhoudsmonteur E & I;
 • Je beschikt over een geldig rijbewijs B, een VCA-basis certificaat (of bereidheid tot het behalen van dit certificaat);
 • Je bent flexibel in werktijden;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Industriële installaties hebben voor jou geen geheimen;
 • Je bent enthousiast, flexibel, leergierig, proactief, resultaat- en klantgericht en een echte aanpakker.

Wij bieden jou

Een uitdagende, veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid in een servicegerichte en dynamische organisatie. Een team met enthousiaste en gedreven collega’s in een no-nonsense werkomgeving. Daarnaast bieden we j een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Mail je cv voorzien van korte motivatie t.a.v. Annemarie de Jong naar:

Mail: annemarie@jongensvandewitt.nl

Aanvullende informatie?

Tel: 010-555 51 96

Ik wil solliciteren

Ja, ik geef toestemming aan De Jongens van de Witt om mijn gegevens te gebruiken voor interne doeleinden.

* Verplichte velden

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op